A bíróság szerint Győzike lánya bűnös!

Tegnap mondott ítéletet a Balassagyarmati Törvényszék Gáspár Győző lányának, Evelinnek az ügyében. A lányt Közokirat-hamisítás, valamint egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság.

Még vidáman szelfizik az említett méregdrága luxus X6-is BMW-ben

A fiatal lányt még 3 éve egy közúti ellenőrzés alkalmával állították meg, ekkor vették észre az igazoltató rendőrök, hogy a rendszám, a forgalmi engedély, valamint a biztosítás egy Audi A6-oshoz tartozik. Az ügyész ismertette a tényeket: Evelinnek egyik barátja, a másodrendű vádlott adta át a rendszámtáblát, valamint az iratokat. A másik vádlott újságban adott fel apróhirdetést, így jutott hozzá az okmányokhoz.

Nem voltam tudatában annak, hogy a kapott okmányok hamisak, mivel megbíztam az autókereskedő barátomban. Elegem van abból, hogy mindenki csak átver és kihasznál. Mivel ismert az anyagi helyzetem, így veszik a bátorságot, hogy emberileg és anyagilag kihasználjanak. Három éve még nagyon naív voltam, de örülök, hogy megtörtént ez az eset, mert rájöttem, hogy nem kell bízni az emberekben, így a baráti köröm nullára csökkent – mondta Evelin, aki a tárgyalásról igazoltan távol maradt.

A bíróságnak nem kellett sok az ítélethez: Evelint két év próbaidőre bocsátották. Az ítélet szerint, ha az elsőrendű vádlott tudta, hogy a rendszám hamis, akkor azzal is tisztában kellett lennie, hogy a papírok nem az ő autójához tartoznak. Ezért az ifjú hölgyet bűnösnek mondták ki egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt, továbbá egyrendbeli közokirat-hamisítás bűntettében, és egyrendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétségében.

Az ügyész természetesen súlyosbítást kért, pénzbírság kiszabását kéri Gáspár Evelinre.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!