Egyre többen figyelnek a nyíregyházi Dávid Mihály előrejelzéseire!

Egyre nagyobb és nagyobb visszhangot kap a sajtóban Dávid Mihály akiről az általa készített Dávid naptár kapott a nevét ami valójában nem is egy naptár, hanem egy hosszútávú időjárási előrejelzés!

Azok, akik már egy ideje figyelik Dávid Mihály időjárással kapcsolatos előrejelzéseit, azok tisztában vannak azzal, hogy minden “jóslata” bebizonyosodott. Az utóbbi esztendők időjárása évről-évre egyre különösebben és szélsőségesebben alakul, valószínűleg e miatt is foglalkoztat mindenkit annyira, hogy mi vár ránk.

Lassan túl vagyunk a télen, jöhet a jó idő….Amire sokan nem gondoltak!

Dávid Mihály 2018 telére ígért többszöri havazást, és változékony időt, azt is megjósolta, hó az enyhébb időszakok miatt a síkvidékeken nem lesz hosszú hetekig. A tavaszi igazi enyhülést március 20-a körülre várja a Dávid-naptár. A nyárról kiderült nem lesz csapadékban gazdag, körülbelül annyi lesz az eső mennyisége, mint 2017-ben. Hatalmas és hosszan tartó kánikula nem várható. A nyaralásra legjobb időszak, annak, aki nem utazik külföldre a július második fele és augusztus közepe lesz jó. A Dávid-naptár egészen szeptember végéig kellemes bőven 20 fok feletti hőmérsékletet ígér. – írja a delmagyar.hu.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!