A férje lesápadt a diagnózistól!

 

Ennek a történetnek a főhőse Eliza a 27 esztendős anyuka akinek tavaly januárban született meg első kislánya. Az egészséges kicsi szépen fejlődött, de anyukája fél évvel a szülés után furán érezte magát...

 

 

Érzett már ilyet korábban, de nem akart hinni a testének,  ezért csinált egy terhességi tesztet. Pozitív lett!

 

 

“Őszintén szólva, nem is gondoltam arra, hogy fogamzásgátlót szedjek. Úgy tudtam, hogy a szoptatás ideje alatt lehetetlen teherbe esni. De az ősi mítosz bebizonyosodott…”

 

 

“Nem tudtam elhinni, hogy megint terhes vagyok, pedig a tünetek egyértelműen arra utaltak. Elvégeztem egy terhességi tesztet amely pozitív lett.”

“Miután megtudtuk az eredményt, férjem orvosi vizsgálatra vitt. Amikor az orvos megállapította, hogy ikreket várok, teljesen elsápadt” – emlékezett vissza Eliza mosolyogva.

 

 

Szerencsére Eliza gyorsan magához tért és boldog volt, hogy másik két gyereknek adhat életet. Örömét a szociális hálón is megosztotta másokkal.

“Mindkét terhesség ideje alatt párom nagyon figyelt rám. Azonnal észrevette, amikor segítségre volt szükségem.”

 

 

Az ikrek tavaly decemberben jöttek a világra és azóta mindenki őket faggatja, amikor kilépnek a házból. De a fiatal házaspárt ez egyáltalán nem zavarja, és szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen szokatlan dolog történt velük.

 

 

Forrás: buzzblog.eu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!