A szülők dermedten nézték, hogy mi történik!

'Láttam a szemében, hogy kezdi feladni... nem tudtam, mit tegyek!”
 

Egyre divatosabb úgy élni, hogy minél közelebb legyünk a természethez, úgy élni mint őseink. Ez az anyuka is így gondolkozik ezért terhessége alatt nem volt semmilyen orvosi vizsgálaton, nem szedett gyógyszereket és otthonszülést választotta, természetesen mindenféle fájdalomcsillapítók nélkül. A váratlan dolgok sora ott indult, hogy a vajjúdása 40 órán át tartott.

Mivel orvossal nem igazán találkozott ezért ultrahang vizsgálaton sem esett át.

Mivel a nőmagzatvize a 36. hónapban folyt el, rákényszerültek, hogy bemenjenek a  kórházba. Ez volt a nagy szerencséjük. Péntek hajnali 4-kor értek be. Szombaton még mindig vajúdott. Ekkor kezdett megváltozni a véleménye, és segítséget kért.

„Látni a szenvedést és feladást a feleségem szemében, teljesen kikészített.” - meséltea férj.

Ekkor sikerült a férjének meggyőznie, hogy hallgasson az orvosokra, és vegyen be szülést könnyítő orvosságot.

Ez meg is tette a hatását, és 48 órával azután, hogy elfolyt a magzatvize világra hozta a gyermekét. Ekkor az orvos el akarta távolítani a placentát, de egy másik fejet érzett a nő lába között.

Nem éppen erre számítottak. De a második gyermek is egészségesen megszületett.

„Szóval, inkább vagyok a természetes típus, minden okkal történik, és vannak idők, amikor szükség van orvosi beavatkozásra... Istennek magasabb tervei vannak velünk, és megmutatta, hogy nem irányíthatok mindent én az életemben.”

Ezt az esetet az egész kórház nem fogja elfelejteni!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!