Nem csak finom, de még egészséges is!

Rohanó világunkban szinte mindenki össze vissza eszik, rosszabb esetben meg leginkább a reggeli pár falat után csak este étkezik. Szerencsére egyre többen vannak azok is akik próbálnak legalább 3 étkezést beiktatni a napjukba, de nem olyan egyszerű ez minden esetben.

A rendszertelen étkezés is okozhat, sok más mellett, emésztési zavarokat, ami rossz közérzethez, puffadáshoz vezethet. Ebben próbálunk most egy kicsit segíteni!

A hűtőnk nagy kincset rejt ugyanis, nem csak a puffadást szünteti meg, hanem a puffadást kiváltó okot, ami az összes többi mellékhatása kíséretében meg is szűnhet!

 A közhiedelemmel ellentétben a joghurt nem a puffadás okozója, hanem egy hatékony ellenszere (kivéve, ha nem vagy laktózérzékeny). Persze csak a natúr joghurtra gondolunk, hiszen az agyoncukrozott termékek könnyen vezethetnek puffadáshoz!

A natúr, például a görög joghurt azonban szupertermészetes probiotikumforrás, amelynek rendszeres fogyasztásával könnyen helyrebillentheted a bélrendszer egyensúlyát – ráadásul még egy kis pluszfehérjéből is feltankolhatsz!

nlcafe.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!