Ilyen időre számíts szenteste!

A mai napon változóan felhős időre számíthatunk, akár  több órás napsütés és lehet ma, azonban előfordulhatnak hózáporok de nem lesznek jellemzőek. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz élénk, reggel -5 és 0, délután 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn és kedden reggelre az egész országban sűrű ködre számíthatunk, amely főleg ÉK-en tartósan megmaradhat. Azokon a helyeken, ahol megszűnik a párásság, verőfényes napsütés várható. A legalacsonyabb hőmérséklet -6 és -1 fok között alakulhat, délutánonként +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

A szerdai napon már napközben fokozatosan megvastagszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki havazás, később havas eső, nyugaton eső is. A Ny-i, ÉNy-i szél megerősödik. A csúcsérték +1, +2 fok körül valószínű.

Csütörtökön és pénteken vastag felhőzetre és erős szélre számíthatunk, miközben megenyhül az idő: 5 és 10 fok közötti maximumok ígérkeznek. Pénteken is marad az enyhe idő, csak a feltámadó szél jelzi, hogy változás várható.
 

Szentestekor remény van arra, hogy ismét téliesre fordul az időjárás. 1 fok körüli nappali maximum hőmérséklet és hózápor is várható, egyre erősödő széllel. 25-én, hétfőn és másnap is megmarad az erős szél, de a havazás megszűnik. A hőmérséklet sem enyhül, éjszakánként mínusz három fok várható.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!