Elképesztő amit ez az orvos tett!

Ingrid csupán barátnőjét szerette volna meglátogatni a közeli kórházban, de amit ott látott, talán egész életét megváltoztatta, megosztotta közösségi oldalán, hogy még több emberhez eljusson!

“A mai napon meglátogattam egy régi barátnőmet a kórházban” – meséli a fiatal nő a Facebook-on, hogy mit tapasztalt a brazíliai kórházban. ” Egy 86 éves nőnek, aki ugyanabban a szobában volt, mint a barátnőm, óriási fájdalmai lettek, mert túl sokáig feküdt egy helyben és a tartós nyomás hatására felfekvés alakult ki. Egy különleges matracra volt szüksége, ami enyhíti a fájdalmait.”

“Egy orvos meglátta, hogy milyen állapotban van az idős hölgy és azonnal gondoskodott arról, hogy megkapja a speciális matracot. Az ölébe vette az idős hölgyet és énekelt neki egy dalt, amivel megnyugtatta őt, miközben a nővér lecserélte a matracot. Mélyen megérintett ez az emberi gesztus. Több ilyen orvosra lenne szüksége az emberiségnek!”

Ez a férfi időt szakított arra, hogy megnyugtassa az idős asszonyt, amíg ő jobban érezte magát. Oszd meg ezt a képet és történetet, hiszen mindenki példát vehet ettől az orvostól!
Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!