Most végre megtudhatja, hogy miért hűtlen Önhöz a párja!

 

Sok jó tanácsot kaptunk már Csernus Dokitól, most elmeséli nekünk miért csalják meg a férfiak párjaikat!

 

    “A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll.”

    “Csak akkor indulnak be ezek a csajozások, ha egy pasi elégedetlen az életével, vagy az életének egy nagyon fontos szeletével, amelyen nem mer változtatni. Ha bizonytalan, miközben erősnek mutatja magát, vagy erősnek kell mutatnia magát, ha apjától ugyanezt a mintát látta.”

    “A gyávaságnak két szintje van. A nagyon-nagyon gyáva az csak fejben kefél félre. (…) Aki kevésbé gyáva, az gyakorlatban is megteszi. De mind a  két csoport gyáva leülni a társával, és elmondani neki azt, hogy: “Szívem, észrevettem valaki mást. Nem történt még semmi sem. De beszéljük meg, miért van ez. Szerinted mi az, ami nem működik kettőnk között? És miért nem működik?” Azt gondolom, hogy a valódi emberi tartás mutatkozik meg az ilyen krízisekben.”

    “Miért van az, hogy sok nő önértékelési zavarokkal küzd, minek okán nem él békében önmagával, és így a világgal sem? Ebben mi férfiak akaratunk ellenére sokszor nagyon-nagyon hibásak vagyunk. Arról a szégyenletes viselkedésről nem is beszélve, amikor valaki tudatosan dönti romba partnerének önbecsülését, így kompenzálva saját sikertelenségét, frusztrációját. De ha sikeresek vagyunk, úgy még inkább elvárható tőlünk az odafigyelés.”

 

 

    “A hiteles szerelemhez hiteles nő és hiteles férfi kapcsolata szükséges. Ha egy nő és egy férfi önmaga szemében nem hiteles az élet különböző területeit illetően, az csak családnak vagy párkapcsolatnak látszik, de valójában nem lesz más, mint rózsaszín lufi. És csak idő kérdése, hogy ez a lufi mikor pukkad ki.”

    “Az első lépés az egyik legfájdalmasabb lépés. A valóság kimondása. “Nem a pasim a felelős azért, hogy engem nem tisztel… Az én felelősségem arról szól, hogy én hagytam, hogy ő ne tiszteljen engem.” És ez nagyon kemény mondat.”

    “A féltékenység egy csomó dolog következménye. Az önbizalomhiány ugyanis nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Nem úgy ébredek egyik reggel, hogy hoppá, elvitte a cica az önbizalmamat! Ez egy hosszú folyamat következménye. Mármint a féltékenység! Sok kudarc ér, és elveszítem az önbizalmamat. Tehát még egyszer: nem tulajdonság! Következmény! És ezt véssék az eszükbe, kedves Féltékenyek!”

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!