Pedig ő csak az igazat mutatta!

Rengeteg embert sokkolt a képpel és a hozzátartozó aláírással Czippán Anett a TV2 műsorvezetője aki nem régen adott életet gyermekének és nem rejti véka alá azt, hogy mit is gondol és érez a szoptatással kapcsolatban:

'Tartsatok ki csajok!
Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként. Ahol a baba és a mama elképesztő harmóniában van. Meghittség és szeretet árad ezekből a fotókból. Arról olvasunk, azt halljuk, hogy ez fantasztikus dolog. Fontos az anyatej, no meg az a földöntúli kapcsolat, ami ilyenkor egy édesanya és gyermeke között kialakul. Így is készülünk rá.
Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk. Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj. Ez ilyen, nincs mit tenni, ki kell tartani. Nehéz az etetés, de mindent megteszek, hogy anyatejjel tápláljam a gyermekem, akármit kibírok, mert szeretném én is átélni a csodát, amiről sok anya mesél.

A fotóért köszönet Gazdag Évinek!'

Tartsatok ki csajok! Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként....

Közzétette: Czippán Anett – 2018. január 8.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!