Eddig igyekezett eltitkolni súlyos betegségét...

Súlyos nemi betegségét próbálja titkolni, ezért visszavonult a közszerepléstől az egykoron sokat foglalkoztatott magyar híresség.

5. éve küzd a HIV vírussal ami magában is tragédia, de nem ez az egyetlen csapás ami érte a diagnózis pillanatában. Ugyanis a házasságban élő ismert férfi nem kapott soha vérátömlesztés, így valószínűleg párjától kapta el a betegséget. Napok után be is bizonyosodott, hogy párja hűtlensége okozta megbetegedését.

'Ha valakit megcsalnak, nem könnyű talpra állni, de ha valakit megcsalnak és megfertőznek egy gyógyíthatatlan betegség kórokozójával, az rettentő nagy felelőtlenség, életveszélyes árulás!'

A fiatal sztárt az egyik budapesti egészségügyi intézményben kezelik. Mivel retteg attól, hogy leleplezik, minden alkalommal kapucnis felsőben és napszemüvegben érkezik, de csak akkor mer belépni az ajtón, amikor előtte rátelefonálnak: ő következik.

'Előbb külföldön gyógykezelték, de végül azért választotta a magyarországi terápiát, mert a folyamatos gyógyszerezés és orvosi felügyelet lényegesen olcsóbb idehaza. A betegség szinten tartása miatt élete végéig szüksége van az egészségügyi ellátásra'

- árulta el a sztár egyik közeli ismerőse.

A bennfentes azt is hozzátette, hogy az ismert férfi először mély depresszióba zuhant. Idővel sikerült annyira megerősödnie lelkileg, hogy elkezdje megtanulni, milyen is az élet HIV-fertőzöttként.

Forrás: Ripost.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!