Súlyosan megsérült.

 

Sasvári Sándor több mint ötven éve lovagol és versenyez is. Saját lovardájukban hét saját lova van, és éppen az egyiket trenírozta, amikor megtörtént a baj.

„Egy saját tenyésztésű csikómat idomítottam, ami nem is volt olyan könnyű feladat – mondta a színművész. - Mint kiderült, a 3,5 éves csődör olyan egóval rendelkezik, amelyen nehéz úrrá lenni még egy rutinos lovasnak is. Addig-addig fitogtatta az erejét, míg nem győzött, nekem jött, komoly arcsérülést okozva.”

Óriási szerencséje volt, a Madách Színház művészének mivel végig tudatánál maradt, és akik ott voltak a helyszínen, azonnal hívták a mentőket. Először egy pesti kórházba szállították a színészt, ahol az alapos kivizsgálás arccsonttörést állapított meg, majd, miután stabilizálták az állapotát, átszállították egy budai kórház szájsebészeti osztályára. De még egy műtét is vár Sasvárira.

„Ha minden jól megy és az állapotom lehetővé teszi, csütörtökön műtenek – mondta a színész. – Remélem, a gyógyulásom gyors lesz, és minél hamarabb újra színpadra léphetek – tette hozzá kicsit szomorúan, hiszen nem ilyen évkezdetre számított, különösen, hogy egy igen sikeres és mozgalmas esztendőt zárt pár napja.”

A színész még hozzátette, eddig mindössze két komoly lovas balesete volt, de ez nem veszi el a kedvét. Alig várja, hogy újra lóra ülhessen, és újra színpadra álljon.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!