Katinka nem akarja megmenteni házasságát...

Sajtóinformációk és a párhoz közelállók szerint hiába szeretne békülni Hosszú Katinka férje, Shane Tusup, erre egyelőre kevés esély nincs. Mint ismeretes Hosszú Katinka már másfél hónappal ezelőtt elköltözött a közös otthonról. Egyelőre kevesen tudják, hogy mik Hosszú Katinka szakmai tervei, mert a közös edzéseik még el sem kezdődtek.

A házaspár egyik közelében lakó azt mondta, hogy Katinkát hetek óta nem látták, Tusup reggelente egyedül megy edzést tartani.

Talán a törést azt jelentette, hogy az egyik futam után Shane Tusup önmagából kivetkőzve, alpári és trágár módon ordított Hosszú Katinka nevelőedzőjével, Pass Ferenccel. Ismerőseik szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban. Katinka egyre nehezebben tűrhette férje kirohanásait, egyszerűen besokallhatott. Az sem enyhített a feszültségen, hogy az edzéseken és a versenyeken lévő állandó feszültség otthon is folytatódott - mondta egy hozzájuk közel álló informátor.

Erre utal az is, hogy az Iron Aquatics egyik úszója, Földházi Dávid otthagyta a klubot és Dunaharasztin folytatja pályafutását. Ő a Nemzeti Sportnak beszélt.

Nyilvánvalóan a csapaton belül kialakult helyzet miatt hoztam meg ezt a döntést, amit egy ideje már érleltem magamban, hiszen jó ideje érezni lehetett már a levegőben a jelenlegi állapotot.
A pályafutásomat szem előtt tartva úgy döntöttem, hogy szeretnék kimaradni ebből, azért jöttem el, mert szükségem van a nyugodt légkörre a munkához.
Földházi Dávid búcsút is intett Hosszú Katinka és Shane Tusup nevével fémjelzett klubnak.

Nem a múlt miatt döntöttem így, hanem a jövőm érdekében, mert véleményem szerint ez egy nagyon hosszan elhúzódó történet lesz' – mondta Földházi Dávid, akinek távozását nem kommentálta az Iron Aquatics menedzsmentje.

A Blikk szerint egyre biztosabb, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup szakmai együttműködése sem folytatódik tovább. A lap szerint Hosszú Katinka már a decemberi rövidpályás Európa-bajnokság előtt eldöntötte, hogy nem akar Tusuppal együtt dolgozni.
Mi lesz január 11-én?

A történtek ismeretében egyre többen várják a január 11-i Év sportolója gálát, amelyen - elvileg - Hosszú Katinkának és Shane Tusupnak is jelenése lesz. A háromszoros olimpiai bajnoknő az év női sportolója, Tusup pedig az év edzője lehet.

 

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!