Már a TV-ben is egymásnak ugranak!

Egyre jobban elmérgesedik Sthol András és Sebestyén Balázs vitája, ami a rádióműsorokból begyűrűzött a televíziók adásaiba. Mint köztudott Balázs az RTL Klubon vezeti A Fal című műsort, Stohl pedig a TV2 Piramis című műsorának a házigazdája és a két műsor kísértetiesen hasonlít egymásra. Stohlnak anno nem volt vetélytársa az RTL Klubnál aztán megjött Balázs aki fiatal lendületes és sokkal tudatosabb volt karrierépítés szempontjából.

Nem véletlen, hogy András kiakadt mikor Balázs jelentkezése után felvették a Való Világ műsorvezetői közé és ő dönthette el, hogy mikor kerül adásba:

 „Persze, felvehettem volna a kesztyűt, de mi a francnak?” – mondta a színész.

Ebben a műsorban később egyszerre is kerültek vezetői helyzetbe, de nem lett jó vége:

„Nagyon profin csinálta a műsort, még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem” – mondta Stohl.

Nem is olyan rég még nem látszott az ellentét

„Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos a szavazást lezárom, a kezem találkozik a mappával jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, amikor a bal heréd találkozik a mappával... Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, teljesen hülye vagy?” – mesélte Stohl, aki nem tudta hova tenni, amit Balázs mondott. Azt mondta a megnyilvánulásról, ha ezt tudatosan csinálta a műsorvezető, az már ijesztő, és hogy ez már nem csak rivalizálás, hanem aljasság. Balázs egyébként pár napon belül bocsánatot kért. Stohl azt is elmondta, hogy a legutóbbi balesetével teret adott Balázsnak. „Én magamnak csináltam a konkurenciát” – mondta.

Amikor Stohl elkezdte vezetni a Piramis című műsort a TV2-nél, már Balázs sem bírta ki szó nélkül. „Úgy néz ki, ennek az embernek tényleg csak a pénz számít, és semmi más” – mondta Balázs a Sorozatwikinek. „Van olyan helyzet, amire tudni kell nemet mondani, és sokan mások azt mondanák, hogy erre nem vagyok hajlandó” – tette hozzá. Stohl erre azt reagálta, hogy nem szeretne semmiféle adok-kapokba belemenni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!