Sírva fakadt mikor megtudta mi van a konyhai eszközben!

Éveken át tartó próbálkozások és számtalan vetélés után Amanda végre teherbe esett. Párjával régóta szerettek volna gyerekeket és családot. Az, hogy a nő terhes lett, egy szép új időszakot vetített elő számára. Vagy legalább is Amanda ezt gondolta.

A házaspár két éven keresztül spórolt, hogy megvásárolhassák és felújíthassák álmaik házát. Sikerült is az álmuk és megvették házat és bele is kezdtek a felújításba, de két hónappal később a férj elhagyta terhes feleségét.
 

Amanda ott maradt egyedül, terhesen, hatalmas adóssággal. Úgy gondolta az egész világ ellene és meg nem született babája ellen van.

A dolgok azonban jóra fordultak.

Az ausztráliai Sydney egyik városi rádiójában halottak Amanda szomorú történetéről és úgy gondolták, segíteni fognak neki. Elrejtettek a egy kis titkos kamerát a nő otthonában és elrejtettek valamit a sütőjében. Mikor a nő rátalált zokogni kezdett.

A meglepetés olyan dolgokból állt mint, három hónapon keresztül ételt és bébiételt fognak neki szállítani, babápoláshoz elengedhetetlen eszközöket kapott és segíteni fognak a felújítás befejezésében illetve az utána szükséges takarításban is.

Hatalmas segítség ez a nő számára. Kérlek oszd meg, ha szerinted is megérdemlik az anyák a segítséget!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!