Megdöbbentő miket mondtak!

Budapest — Kollégájuk, Valkó Eszter  67 éves édesanyján, Magdin viccelődtek élő adásban a Music FM műsorvezetői, azaz Bochkor Gábor  és István Dániel. Pontosabban azon a képtelen szituáción, amibe az asszonyt belehelyezték.
 

A kínos eszmefuttatás egy külföldi példából indult ki, elmeséltek egy történetet, amely szerint egy fiatal fiú bosszúból ágyba vitte ellensége anyját. A két férfi műsorvezetőnek ekkor jutott eszébe Magdi, akin keresztül, gondolati síkon ugyan, de részletgaz­dagon modellezték a csábítás folyamatát. István Dani volt a csábító szerepében, a rádiózás nagyágyúja, Bochkor Gábor pedig közbeszúrt kérdései­vel vezényelte a történet alakulását. Először arról érdeklődött, műsorvezetőtársa ismeri-e Valkó Eszter édesanyját.

– Csinos egyébként, olyan idős, mint apukám, 67, ad magára, Eszter a stylistja – mutatta be kollégájuk idős anyukáját István.

– Angoltanár, ezért felkeresném, hogy szeretnék tőle privát órákat venni – vezette fel a kitalált történetet, majd azt részletezte, hogyan hozná fel vidékről autójában, vinné el egy menő, olasz étterembe, ahol megpróbálná leitatni, de már útközben elkezdene próbálkozni.

– Második óra után te a kocsiban meg akarod dönteni – szúrta közbe kérdését Bocsi, majd István Dani lakásán folytatódott a szaftos történet. – Először csak rárakom a combjára a kezem, és ha nem tolja el, onnantól tudom, hogy zöld a lámpa. És akkor előbb vagy utóbb elérkezik az, hogy ő ott alszik, és akkor lefekszünk, a matracra, és aztán ott meglátjuk. De borzasztó ebbe belegondolni – tette hozzá Dani, ezek után Bochkor visszautalva az eredeti sztorira, megkérdezte kollégájától, ő mikor készítené el azt a bizonyos fotót.
 

– Reggel – hangzott a megdöbbentő válasz. Ugyanezt az adást a pénteki után hétfőn is megismételte a rádió, ezért megkerestük Valkó Esztert, ő mit szól a dologhoz. Kiderült, hogy ő nem hallotta az adást, de más szólt neki róla.

– Nem szeretnék erről semmit mondani – mondta el a Blikknek, majd hozzátette, kérdezzük meg inkább Danit.

– Szerintem elég humorosan közelítettük meg a témát – vágott bele István Dani, majd hozzátette, kérdésünkkel kiforgatjuk a szavait.

– Nem beszéltünk azóta Eszter anyukájával, de ezt a beszélgetést nem is szeretném folytatni – mondta, majd bontotta a vonalat.

Kerestük Bochkor Gábort is.

Finomított a szavain

Bár eleinte nem kívánt sokat hozzátenni, később István Dani mégis bővebben megszólalt a Blikknek, ahol már azt állította: Valkó Eszter is tudott a dologról. „Egy vicces, fiktív történethez kerestünk egy olyan szereplőt, akivel jóban vagyunk, és tudtuk, nem sértődik meg. Eszternek mondtuk is, hogy ez lesz, ő nem bánta. Ha pedig nincs sértődés, akkor megbántás sincs, csak egy ártalmatlan, szórakoztató műsor” – tette hozzá István Dani.

Forrás

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!