Ezzel tölti a napjait a közkedvelt műsorvezető!

Kudlik Júliára a fiatalok már nem is nagyon emlékeznek. A legendás tévés 2001-ben hagyta hátra végleg a képernyőt, de azóta sincs ideje unatkozni: színpompás ruhákat köt, előadásokkal járja az országot, ha pedig épp nincs úton, kilométereket sétál Szentendrén.

Kudlik Júlia hiába van túl a 70-en fiatalokat megszégyenítő energiával rendelkezik. A volt bemondónő számára fontos, hogy napi négy kilométert sétáljon. Ez és a reggeli 10 perces torna a legjobb gyógyszer a csontritkulásra” – mondta a Bestnek, és azzal is elbüszkélkedett, hogy szerencsére makk egészséges.

A Delta legendás háziasszonya az is kiderült, hogy 16 éve nem kapcsolta be a televízióját. Inkább olvas, avagy aktívan tevékenykedik: kertészkedik, kézimunkázik, népdalokat énekel. Szvorák Katalin népdalénekessel már négy éve járják az országot és a magyar lakta területeket, ami hatalmas változás a régi munkájához képest. „Negyven évig egy fekete csőbe néztem bele, semmilyen visszajelzést nem kaptam, most pedig csak ebben a szemtől szembe szeretetben van részem. Ebből töltekezem” – árulta el Kudlik Júlia, aki egyébként már lemezt is készített.

A ma már elképzelhetetlen népszerűségnek örvendő Delta című műsor egykori bemondója arról is beszélt, hogy nagyon rosszul esett neki, amikor 2001-ben kirúgták a Magyar Televíziótól. Azonban azt is hozzátette, hogy hisz a sorsszerűségben és már nem szomorkodik emiatt. „Nem foglalkozom a múlttal, képes vagyok lezárni és továbblépni” – jelentette ki.

Emlékezzünk vissza egy kicsit a nagy múltú műsorra:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!