Ki gondolta volna, hogy ilyen hatása van a citromos víznek?!

 

Ági írt nekünk a napokban, hogy beszámoljon arról amit tapasztalt az elmúlt két hónapban. Ő is mint sokan mások megfogadták, hogy 2017ben leadnak feleslegükből. Ahogy Ági levelében írja:

 

'Sajnos nem vagyok eleresztve pénzügyileg, hogy drága diétás élelmiszereket vásárolja, és két gyermekem nevelem egyedül, így a munka mellett nem sok időm és energiám van edzőtermekbe járni...'

 

Arról már írtunk milyen hatása lehet, ha napi több liter vizet iszunk, erről a beszámolót itt olvashatja!

Viszont talált az interneten egy egyszerű megoldást ami nem ígér csodákat, de mégis eredményesen segíti a fogyásunkat. Nem kell mást tenni mint citromos vízzel elkezdeni a napunkat. Hatására javul az emésztésünk így ezzel az anyagcserénk és e mellett segít a méregtelenítésben.

'Már egy hónap után azt tapasztaltam, hogy kevesebbet mutat a mérleg, nem sokkal de ha így haladok nyárra pont elérem azt amit szeretnék, e mellett a bőröm szebb és eltűntek a kezemről és a lábamról a vizes dagadások!'

Ági beszámolt még arról is, hogy elkerülte az influenza akkor is mikor gyermekei betegek voltak és sokkal fittebbnek érzi magát.

A receptje egyszerű! 3 deci langyos vízbe tegyünk egy fél citrom levét, ha nincs citromcsavaród szuper trükköt találhatsz itt a citrom levének kinyerésére!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!