Eszméletlen, egyszerű és olcsó ötlet!

Most ahogy ezt a cikket írom még mindig érzem a karácsonyi borzalmat étellavina hatását és valahogy napok óta nincs éhség érzetem. Kinézve az ablakom látom a fagyott tájat -12 fokot mutat a kinti hőmérő... Nagyon hiányzik a nyár, vágyom a forró napsütésre és a vízpartra!

Sajnos nem vagyok olyan szerencsés, hogy legyen saját medencém, így elkezdtem nézelődni a neten milyen mobil medencét szerezhetnék be, gondoltam ilyen kor olcsóbb és nem is szeretnék rá sokat költeni. A keresgélés közben pedig eszméletlen ötletbe futottam!

 

 

Annyira megtetszett a dolog, hogy rá is kerestem, de sajnos ezt sem adják olyan olcsón mint gondoltam, így elhatároztam, hogy megcsinálom magam!

 

Igazából amire szükségünk lesz:

  • Fólia
  • Ragasztószalag
  • Vasaló
  • Papírlap

 

Láthatóan nem egy nagy anyagszükséglettel dolgozó ötletről van szó és nagyon egyszerű elkészíteni!

 

A boltban ha kérdeznek a fóliáról kérjük úgy, hogy fóliasátornak valót szeretnénk! Mérjük ki, hogy mekkorát szeretnénk úgy, hogy a kívánt méret kettéhajtva jöjjön ki!

 

Fogjunk egy közönséges A4es fénymásoló lapot, de jobb ha van A5ös és a hosszanti oldalán a szélétől vegyünk fel egy 5 cmre lévő vonalat a lap teljes hosszában, de ne felejtsük el hosszában ketté hajtani!


 

Fogjuk a fóliát, és rakjuk az össze illeszteni kivánt rész elejét a lap közé

 

Kezdjük végigvasalni!!!

 

Elképesztő?

 

Az egyik saroknál hagyjunk egy kis rész, hogy fel tudjuk tölteni!

 

Ha úgy tervezzük, hogy végleg lezárjuk, használjuk a már ismert módszert, de ha tervezzük a többszöri feltöltést, válasszunk hozzá nagyon jó minőségű vízálló ragasztószalagot!

 

Csodálatos családi szórakozás lehet!

A végére egy titkos trükk! Használjunk a vízhez ételfestéket, hogy még kékebbé, vagy akár bármilyen más színűvé varázsoljuk!

 

 

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!