Ismételten a régi bevált módszerrel csaltak ki emberektől több millió forintot!

 

Egyre több bejelentést érkezik újra a rendőrségre, miszerint a Magyar Telekom nevében telefonáló csalók azzal a jó hírrel köszöntik a gyanútlan, főleg idős embereket, hogy pénzt nyertek és ezt vegyék fel a legközelebbi ATM-ből amihez küldenek aktiváló kódot. Többen már a legnagyobb közösségi hálón is figyelmeztették ismerőseiket:

 

"VIGYÁZZATOK!!!
Sziasztok! Ma délután kaptam egy hívást erről a számról: +36309375162 Telekom zrt-től hív és sorsolás útján ezzel a telefonszámmal nyertem 150 ezer forintot. Bankkártyával menjek egy bankautomatához minél előbb és vegyem fel a nyereményem. Küldenek hozzá egy aktiváló kódot. Persze én mondtam neki hogy ez nem így megy, mire ő hogy menjek be bármelyik fiókjukba és érdeklődjek, ezek után letette a telefont. Tudom hogy ez lehúzás lett volna de szerintem biztos van aki ebbe bele megy.
Mielőtt még bárki bele kötne, azért osztom meg itt is mert az idősebbek hajlamosabbak bedőlni ilyennek. Figyelmeztetésnek szántam."
-Facebook

 

"Képzeljétek nyertem! Felhívtak a telekomtól, hogy nyertem 150ezer forintot, de sajnos nincs bankkártyám így nem vehetem át! :(" -Facebook

 

Kérjük ossza meg, hogy minél több emberhez eljusson így minél kevesebben legyenek áldozatai a csalóknak!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!