Nem akar neki szerepet adni!

Kezd botrányba fulladni a botrányba fulladni a Zámbó Jimmyről készülő musical ugyanis Pintér Tibor megsértődött Tóth Andira
 

A fiatal X-Faktor győztes még a felajánlott szerepét is bukhatja a véleménye miatt. Pintér Tibor aki a készülő darabban Zámbó Jimmyt játssza majd egy főbb szerepre kérte fel Andit.
A Jimmy-musical ősbemutatóját február elején tartják, ezen még biztosan nem Tóth Andi lesz az angyal

Az Tóth Andi viszont a napokban a Reggeliben eléggé rossz véleménnyel volt a felkérésről:

Annyira régóta megy ez a Pintér Tibor–Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki – mondta a Reggeliben az énekesnő, akit az sem hozta lázba, hogy szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Pintér szerint a lány hatalmas baklövést követett el:

Összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel, amely nem szerencsés. Tibor azt is kijelentette, hogy a fiatal lány hatalmas lehetőséget ki, ha nem szerepel a Pintér által megálmodott darabokban való szereplést, Tibor ugyanis hosszú távon számít Andira. De ha nem kell neki, akkor Pintér másnak adja a szerepet.


Andi nem igazán van jó véleménnyel a Lovas Színház vezetőjéről

Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a közös munka várat magára, főleg hogy Tóth Andi és Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungeles sztár-valóságshow óta nem találkozott egymással.

Engem személyesen sosem keresett meg Pintér Tibor, csak a sajtóból értesültem arról, hogy tárgyalni akar a menedzsmentemmel. Mint férfi, nem az esetem, én sokkal inkább a barna, szerény srácokat szeretem, kevesebb egóval – mondta nevetve Tóth Andi, akinek tervezett szerepét az elképzelések szerint így feb­ruárban a szintén az X-Faktorban megismert Illyés Jenifer alakítja majd.

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!