Ha még nem tetted rakd fel a téli gumikat!

Aki még nem tettet fel autójára a téli gumikat még most megteheti mert a hétvégi időjárás miatt szüksége lesz rá!

Holnap:

Erősen felhős, sok helyen párás időre számíthatunk, a Dunántúlon vékonyodhat el időnként a felhőzet. Helyenként, de egyre kevesebb helyen, főként Észak-keleten alakulhat ki eső. Mérsékelt marad a légmozgás. Az éjszakai minimumok 4 és 9 fok körül alakulnak. Holnap a hőmérséklet maximum 8 és 13 fok között várható.

Pénteken:

Szakadozik, vékonyodik a felhőtakaró, sok helyen akár pár órára kisüthet a nap, majd estétől megnövekszik és megvastagodik a felhőtakaró. Egyes helyeken kevés csapadék várható. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Szombaton indul a téli időjárás:

Napközben szakadozik a felhőzet, közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Északon alakulhat ki többnyire kisebb eső. A délnyugati szél megélénkül, északon néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Északnyugat felől mindenütt beborul az ég, főként a déli óráktól egyre nagyobb területeken ered el az eső. A délnyugati szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet még elérheti a 8, 14 fokot, délkeleten lesz a melegebb.

Országos előrejelzés: hétfő

Borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, a Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. Az északi, északnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!