A fiú 2 évesen írt olvasott és olyan dolgokról beszélt ami megrémítette szüleit.

 

Döbbenetes dolgokat állít egy 20 éves orosz fiatalember: a Marson élt, mielőtt újjászületett volna a Földön.
 

Boriska Kipriyanovich szülei elmondása szerint a fiúk már hónapokkal a születése után képes volt beszélni, és olyan dolgokról beszél, amiket ők soha nem tanítottak fiuknak, mint például az idegen civilizációk. Még az orvosokat is megdöbbentette ugyanis 2 évesen írni orvasnit és meglepő ügyességgel tudott rajzolni. A fiú anyja aki orvos elmondta, hogy már pár hetes korában tudta, hogy fia különleges ugyanis pár hetes korában képes volt megtartani a fejét.

 

Boriska állítja, hogy egy nukleáris katasztrófát átélt Marson született a régmúltban, amin háború dúlt. A 20 éves fiú szerint a marslakók több mint 2 méter magasak, és a mai napig a Mars felszíne alatt élnek, e mellett hallhatatlanok, akik 35 éves koruk után nem öregednek és képesek a csillagközi utazásra is a fejlett technológiájuknak köszönhetően.

A fiú arról is tud, hogy a marslakók szoros kapcsolatot alakítottak ki az ókori földlakókkal, és a világ gyökeresen megfog változni, amint a nagy Szphinx 'megnyílik', ugyanis egy rejtett zár van a füle mögött. A különös fiatalember elmesélte azt is, hogy nagyon régen, mikor még ő maga is a Marson élt, ellátogatott a Földre, azonban csak később született újjá, mint földlakó.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!