Ne olvasd el ha szeretsz Mekiben enni!

Nem titok az ha bármely étteremben a vendég bunkó azt bizony megbosszulja a személyzet, ebben nincs is semmilyen újdonság. nem történik ez máshogy a McDonald's-ban sem, egykori dolgozók vallanak most arról, hogy mik történnek a gyorsétterem falai között.

Azon nem lepődik meg senki, hogy ha túl sok jég van a poharunkban, akkor elég valószínű, hogy nem tetszettünk a valamiért a dolgozónak.. De a paraszt vendég sült krumpliból is csak kisebb adagot kap, sőt, sokszor a szendvicseit is elejtik vagy elcserélik. Nyilván véletlenül, persze.

 

A mekisek, véleménye szerint mindenképpen kerülje el mindenki a halas ételeket. A Happy Meal menüben valójában halrudacskákat kellene adniuk, de sokszor olyan nagy a pörgés, hogy nem sütik át rendesen őket, esetleg a szendvicsekbe valókat vágják kisebb darabokra.

De ennél is félelmetesebb, hogy a halas burgerekben lévő pogikat koszos szekrényekben tárolják, alig pár pillanatra teszik be sülni, és máris eléd rakják. Többen viszont azt mesélték, hogy korán reggel megsütnek egy tucatot, amely aztán egész nap ott áll, míg valaki olyat nem rendel.

 

Azt külön kiemelik, hogy soha ne vásároljunk este tíz után a Mekibenen ivalót, mert akkor már mindenki hazafelé készül, nem mosnak kezet mosdó után, gyakrabban ejtik le az ételeket a földre - amit aztán visszatesznek a pultra, mintha mi sem történt volna.

Azt is elárulták, hogy a szendvicsekbe igazából más-más szószt kellene tenni, de nincs idejük (és kedvük) elkészíteni az ezerféle mártást, ezért mindegyikbe csak majonéz kerül - írta a Mirror és a Daily Mail.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!