Ki gondolná, hogy a csillagok ezt is tudják!

Sok minden kiolvasható a csillagokból, a jövőnktől kezdve az, hogy milyen pár a nekünk megfelelőnk. Ám azt sosem gondoltam volna, hogy a hozzánk leginkább illő frizurák. Ha belegondolunk nem is hülyeség ugyanis csillagjegyeink meghatározzák személyiségünket is, miért ne hangsúlyoznánk ki ezeket a jegyeket a frizuránkkal?

A hajhoroszkóp szerint a Kos jegy szülötteinek a lépcsőzetesre vágott fazonok állnak a legjobban. Erős egyéniségedhez remekül illenek a nagy és dús frizurák. Viselj óriási hullámokat, még akkor is, ha a hajad eredetileg szögegyenes. Egy magas konty jelenti a legsikeresebb választást, amikor el szeretnéd tüntetni az útból a kócosan szexi tincseid.

Jól állnak neked  a vörös különféle árnyalatai és a dinamikus, feltűnő fazonok. A Kos szülöttnek egyébként szerencséjére dús és vastag szálú haja van, ami jól bírja a strapát.

Sokoldalú egyéniséged egy elegáns, mégis praktikus és könnyen formázható frizura után vágyakozik. A fodrász már akkor pontosan tudja, mit fogsz kérni, amikor bejelentkezel a telefonban. Ugyanis, mindig ugyanazt. Képes vagy egy egész életet leélni egyetlen frizurával.

Egy rövid bob vagy pixie garantáltan elnyeri a tetszésed, de a frizura horoszkóp szerint a frufru is remek kiegészítője lehet a stílusodnak.

Szeleburdi természetedhez jól passzol a kócos, szélfútta haj. Ugyan néha elálmodoznék arról, hogy egyszer majd szuper hosszúra növeszted a hajadat, meg majd kipróbálod az elegáns kontyokat, de pár hét alatt el is megy a kedved az egésztől, és visszaállsz az eredeti állapotra.

Mindenképp jól jársz, ha az egyéniségedre jellemző kettősség a frizurádban is visszaköszön. Kérj a fodrászodtól kéttónusú festést. Első körben próbáld ki a kívánt árnyalatokat egy félig tartós festékkel, ezt követően pedig jöhet egy merész ombre vagy balayage-melír!

A nagyon nőies frizurák illenek hozzád. Ugyanakkor az Ikrekhez hasonlóan, te is imádni fogod a feltűnő színekből álló ombrét, de az egyszerűbb hajszínekkel és megoldásokkal sem igazán tudsz mellé lőni. A hosszúság terén válassz egy középhosszú fazont frufruval vagy frufru nélkül.
 
Oroszlán

Mindig tudod, mi a trend, a legújabb divat szerint viseled még a hajadat is. Soha nem jelennél meg egy divatjamúlt frizurában.

Fejezd ki önmagad egy hangsúlyos és dús frizurával! A rossz haj napokon kösd stílusos copfba a tincseid és ne félj a meghökkentő árnyalatokban pompázó melírcsíkoktól, hiszen ezek kiválóan illeszkednek a harsány és vidám egyéniségedhez!
Hirdetés    

Nem szereted a feltűnést, a hajad helyett inkább az eszeddel szeretsz kitűnni a sorból, ezért általában egyszerű és jól kezelhető frizurát választasz, valamilyen középbarna árnyalattal.

Természetes szépségként pontosan tudod, hogy a hajad eredeti textúrája a legelőnyösebb számodra. Ne engedd túl hosszúra nőni a hajad, hiszen a hajhoroszkóp szerint egy könnyen karbantartható és sokoldalú hosszú bob jelenti a legjobb választást a Szűz jegy szülöttei számára.

A természetesség híve vagy, nem igen fested vagy daueroltatod. Egyenes szálú hajadat általában kibontva, természetes esését kihasználva viseled, vagy lágy, igen nőies hullámokba fésülöd.

Az oldalra fésült frufru remekül áll neked, hosszabb haj esetén pedig a nyár legnagyobb slágerének számító feltűzésekkel érdemes kísérletezgetned. A természetes hatást keltő, sellős hullámok remekül illenek a barátságos és mosolygós egyéniségedhez.

Skorpió

Megjelenésed ízig-vérig szexis, bármilyen frizurát is választasz magadnak. A legtöbb Skorpió hullámos hajjal rendelkezik, ami igazán vad külsőt kölcsönöz nekik.

A különleges személyiségednek köszönhetően a legdrámaibb hatást keltő frizurák is felettébb jól állnak neked és a frizura horoszkóp szerint a szofisztikált feltűzések és az oldalfonatok jelentik a legelőnyösebb választást számodra. A kiszemelt frizurától függetlenül, mindig hagyj szabadon egy pár játékos tincset és gondoskodj a hajad megfelelő ápolásáról.

Mivel folyton időhiányban szenvedsz, sietsz valahová, vagy már el is késtél, nem igen marad az utolsó pillanatban időd hosszasan bíbelődni a frizuráddal.

Imádod a kalandot, ezért legjobb, ha egy egyszerű és könnyen formázható frizura mellett teszed le a voksod. Vágass a hajad természetes textúrájával is jól működő és egyszerűen karbantartható fazont. A hajhoroszkóp szerint a tincseidhez illő bobbal tanácsos próbálkoznod, ha egy látványos, mégis gyorsan elkészülő frizurára vágysz.
    

A mértani formára nyírt frizurák állnak igazán jól a Bakoknak. Sajnos azonban ezt kevesen vállalják be, ugyanis inkább konzervatív ízléssel megáldottak.

Maximalista és perfekcionista nőként garantált, hogy a hosszú fürtjeid mindig megfelelően ápolták, hidratáltak és irigylésre méltóan csillogóak lesznek. Kísérletezz egy lépcsőzetes vagy aszimmetrikus fazonnal, ha meguntad az eddigi hajviseleted.

Vízöntő

A kísérletezgetés a te világod, szereted kipróbálni a legújabb ötleteket, mint madárfészek kinézetű konty, vagy geometriai formák a hajban.

A Vízöntő csillagjegy szülöttei nagyon kreatívak és imádják a szabadságot, ezért a hajszín terén sem rajonganak a megkötésekért. Csináltasd meg a feltűnő és meghökkentő színekben pompázó frizurát és légy büszke, hogy neked még ez is lélegzetelállítóan jól áll. A fazonok terén sem kell visszafognod magad, hiszen remekül illenek hozzád az aszimmetrikus és tépett frizurák.
    

A Halak nők mindig diáklányosak maradnak. Olykor már szinte infantilis frizurákat is képesek kreálni hajukból.

Könnyen megbánhatod a döntésed, ha a legújabb trendeket követve választod ki a frizurád. Általánosságban kijelenthető, hogy a vállig érő, frufrus fazonok jól állnak neked, de vedd figyelembe az arcformád is, mielőtt meghozod a végső döntést.
 

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!