Vallomás: Abban a pillanatban azt hittem, meghalok!

Ábrahám Edit, vagy ahogy rengetegen ismerik, Berényi Claudia hirtelen tűnt el a Barátok közt című népszerű szappanoperából. Rengetegen találgatták, vajon mi lehet az ok, ám a színésznő ezidáig hallgatott a távozás okáról. Most azonban elárulta, miért döntött a távozás mellett.

Ábrahám Edit imádta az Rtl Klub sikersorozatát és nem azért váltott, mert elege lett belőle. A szervezete jelezte, hogy nem bírja tovább, ezért kellett meghoznia ezt a szomorú döntést.

'Fizikai tünetei voltak a fáradtságnak, például elkezdett fájni a derekam, kezdődő porckorongsérvem lett. A kimerültségtől egyszer borzasztóan rosszul lettem. Rossz volt a közérzetem, erős szívdobogásom lett, el akartam ájulni. Nem tudtam, mi ez, abban a pillanatban azt hittem, meghalok. Kértem, hogy hívjanak mentőt. Kiderült, hogy semmilyen szervi problémám nincs, pánikrohamom volt. A szervezet jelez, ha besokall, ha nem bírja tovább. Nem vártam meg a harmadik jelet, azt, hogy jól fejbe vágjon valami, amitől aztán kénytelen leszek megállni. Leálltam magamtól'

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!