Hollywood új csillaga

Gyönyörű magyar lány Hollywood új üdvöskéje - Az új Star Warsban is szerepelni fog
Nemes Zoé még egyetemre jár, de már a lábai előtt hever az álomgyár.

A közelmúltban a Magyar Nemzet fedezte fel, hogy egy gyönyörű magyar lány is szerepelni fog az új Csillagok háborúja-filmben, aki nem más, mint Nemes Zoé. A fiatal szépséget a Star Wars hétvégén közzétett werkfilmjében szúrta ki a napilap újságírója, a hírt pedig Zoé is megerősítette hivatalosan, igaz, a premierig nem árulhatott el semmit az élményeiről.

Nemes Zoé hat évvel ezelőtt harmadik helyezett lett a Cool List Hungary toplistáján, jelenleg egyetemista, korábban pedig dolgozott modellként is. Az utolsó Jedik címre keresztelt Csillagok háborúja-moziban az űrkaszinó egyik vendégét alakítja majd, jövőre pedig Paul Thomas Anderson ötvenes években játszódó Phantom Thread című filmjében is láthatjuk majd.

Most megnézheted Nemes Zoé dögös fotóit, akinek már a lábai előtt hever Hollywood, és még azt is eláruljuk, hogy melyik Oscar-díjas színésszel forgatott legutóbb.

 

Nemes Zoé dráma tagozatos iskolába járt. Korábban feltűnt néhány klipben és reklámban is.
 

 

Nemes Zoé modellkedett is, különleges szépsége jól érvényesül a fotókon.
 

 

Jelenleg Londonban jár egyetemre. Ott jelentkezett egy castingügynökséghez, akik elküldték az új Star Wars-film meghallgatására.
 

 

A közelmúltban a háromszoros Oscar-díjas Daniel Day-Lewiszal forgatott. A Phantom Thread című filmet decemberben mutatják be az amerikai mozik.
 

 

 

Nemes Zoé lábai előtt ott hever Hollywood. Kíváncsian várjuk, milyen filmben tűnik majd fel legközelebb.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!