Újra előkerült a nevetséges videó klip

A valóság show-h ideje 2002-ben kezdődött a Big Brother-rel és a Való Világgal. Az akkori műsorok is tátott szájakat, leesett állakat hagytak maguk után, de ez sajnos manapság még inkább eldurvult.

A botrányos műsorokért az egész ország rajongott, és még ha egyesek tagadták is, mindenki tisztában volt vele, mi történt előző nap a Való Világ villájában.Bár alapvetően mindkét műsort nézte a közönség, talán a Való Világ több embert mozgatott meg. Ez az RTL Klub-on került adásban, műsorvezetői Stohl András és Nóci voltak.

 

Az első széria tagjai között pedig ott találjuk - más elfeledett szereplők között - Majoros Pétert, azaz Majkát.

Ez a 15 év kétségkívül jót tett a műsorvezetőnek.

 

Először is lássuk, kik voltak a legfelkapottabb szereplők:

 

1. VV Györgyusz

Tóth Györgyi, aki a műsor boszorkánya volt, jelenleg Budapesten él. A Velvet megkeresésére elmondta, hogy időközben férjhez ment, és született két kisfia.

 

2. VV Ági

A székesfehérvári származású Kégl Ágnes a valóságshow után Budapestre költözött, ahol újságíróskodni kezdett, miközben a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció-magyar szakát végezte. Az exvillalakó azóta egy kisfiú, Áron édesanyja.

 

3. VV Lorenzo

A motoros srác volt a műsor macsója, aki VV Áginak el is csavarta a fejét a villa falain belül annak ellenére, hogy kint komoly kapcsolatban élt. 2012 augusztusában motorbalesetet szenvedett, és olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni. 

 

4. VV Szabolcs

A békéscsabai Mészáros Szabolcs nyerte meg az első szériát. VV Szabolcs a műsor után eladta a nyereménylakását, született egy kisfia, és politikai pályára lépett: az MSZP egyik kampányarca lett, 2004-ben pedig a zuglói önkormányzat képviselője.

 

5. VV Majka

Majoros Péter neve mellett már kicsit viccesen hat a VV, hiszen az ózdi exvillalakó jól berágta magát azóta a médiába, már nem is egykori VV-sként emlékszünk rá. Műsorvezetőként, színészként és rapperként folytatta pályafutását.  Jelenleg Hornyák Hajnalka, vagyis Dundika élettársa, közös gyerekük is van, Marián.

 

 

És a botrányos videó, amit most már hét lakat alatt őrizne Majka, de újra napvilágot látott! Te emlékszel még rá?

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!