Egy kisautó áráért egy családi ház? Jól hangzik?

Összesen 65 családi házat fog árverésre bocsájtani a Nemzeti Adó és Vámhivatal! Most akár egy kisebb, idősebb autó áráért akár 100 négyzetméteres családi házhoz is juthatsz!

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszabőn 300 ezerért vehetsz egy azonnali beköltözésre alkalmas házat, amihez még hozzátartozik egy 1800 négyzetméternyi terület is. Nem tulajdoni hányadról beszélünk, egy komplett házat adnak ennyiért.
Hirdetés    

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében,

Tunyogmatolcson 375 ezer forintért lehet a tiéd egy 100 négyzetméteres téglaház, ami áll két szobából, egy előszobából, egy konyhából, egy kamrából és egy fürdőszobából.

A Békés megyei Pusztaföldváron 400 ezer forintért lehet tiéd egy kétszobás ház, ami egy 1665 négyzetméteres területen áll.

Ezen a listán több olyan ingatlan is van amelynél a tulajdonrészt vásárolhatja meg az ember.A teljes listát, valamint az összes tudni valót, lejjebb a teljes lista feliratra kattintva találja meg! Amennyiben hasznos volt az információ amivel szolgálni tudtunk, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesüljenek erről a lehetőségről!

TELJES LISTA

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!