Nem bírt tovább hallgatni a dologról!

 

Szinte napra pontosan egy éve, hogy Kulka János agyi infarktust kapott. A gyors közbeavatkozásnak köszönhetően egy hosszú rehabilitáció után ma már újra színpadra állhat. Medveczky Ilona viszont különös dolgot mesélt a színészről!

Évtizedek óta különleges barátság van Medveczky Ilona és Kulka János között.

"A pécsi balettes múltam óta nagy tisztelőm Kulka. Az édesanyja engem nagyon jól ismert, emiatt lett Jani is a csodálóm. Ha találkozunk rendezvényeken, mindig nagyokat beszélgetünk, megöleljük egymást.Van bennünk valami közös, valami mérhetetlen szimpátia. Gyakran érdeklődünk a másik hogyléte felől"

Még inkább a lelkemen viselem a sorsát, mióta agyi infarktust kapott. Többször beszéltünk azóta telefonon, örömmel hallottam, hogy rengeteget javult az állapota. Amikor utoljára kommunikáltunk, már semmit sem lehetett érzékelni a betegségéből. Ez csodálatos! Aztán valami történt..."Egy ideje nem szól bele a telefonba. Felveszi, de hiába mondok bármit, süket a vonal. Nem tudom, mi történhetett, de rettenetesen aggódom érte! Kötelességemnek tartom, hogy érdeklődjek az állapotáról! Ezúton üzenem neki, adjon életjelet magáról! Úgy érzem, mintha eltaszítana magától. Bízom benne, csak a telefonja hibásodott meg" - mondta Medveczky. - ripost.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!