Hatalmas véralkoholszintet mutatott az eszköz!

Rettentően kínos pillanatokat élt át Nyertes Zsuzsa, mikor pár nappal ezelőtt mikor a rendőri igazoltatás során komoly alkoholfogyasztást mutatott a hatóság szondája

Az 59 éves színésznő Mosonmagyaróvárról egy előadás után utazott autójában, amikor igazoltatták a rendőrök. A rutin intézkedés része a szondáztatás.

- Megfújtam. Brutálisan magas véralkoholszintet mutatott. Nem értettem, hiszen tudtam, hogy ártatlan vagyok, munkából hazafele autóztam, tényleg nem ittam alkoholt – magyarázta a színésznő, aki ezt a rendőröknek is elmondta, akik szerencséjére hittek neki.

Mivel nem látszott a színésznőn az alkoholfogyasztás semmilyen tünete, ezért kollégájuktól kértek kontroll szondákat, ezekre majdnem egy órát kellett várniuk. Nyertes Zsuzsának egy egész sornyi új szondát kellett megfújnia, de mind negatív lett.

– A rendőrök elnézést kértek, jegyzőkönyvet írtak az igazoltatásról, és elengedtek. Nagyon kellemetlen volt, hiszen amíg ki nem derült az ártatlanságom, addig ittas vezetőként tekintettek rám. Beszélgetés közben az is kiderült, hogy az először alkalmazott szondával már többször is volt hasonló tapasztalatuk – Emlékezett vissza Zsuzsa, akinek így egy órát kellett fagyoskodnia a hidegben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!