A szerencsédet befolyásolja a születési hónapod!

Aki kicsit is ismerős, járatos az ezotériában tudja, hogy milyen fontos és meghatározó az emberek életében a születésének dátuma. Fontos szerepet játszik maga a hónap is az ember életében. Most megtudhatod, az alapján, hogy melyik hónapban születtél miben leszel szerencsés!

 

Január - ha januárban születtél, akkor a szerelemben kísér szerencse az utadon. Ha néha rögösebb is az út, a végén mindig meglátod, miért volt úgy jó minden, ahogy alakult, és miért volt szerencsés.
torta-30

Február - ha februárban jöttél világra, akkor életed során mindig a szerencse kísér, amikor erős megérzéseidre hallgatsz. Próbáld mindig meghallani a belső hangot, hogy a jó úton haladhass.

Március - ha márciusban születtél, akkor azokban a pillanatokban áll mindig melléd a szerencse, amikor bátorságod kerül próbatétel elé. Aki mer, az nyer: ez nálad hatványozottan igaz.

Április - ha áprilisi vagy, akkor az egészségedet illetően leszel szerencsés. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy elkerülöd az orvost, de időben észleled, ha baj van, és könnyen eléred, hogy fitt légy.

Május - májusi születésed lévén szerencsés vagy, mert képes vagy minden helyzetben meglátni, mi az, ami hozzásegítene az egyensúly megtalálásához. Ne késlekedj, mindig lépj a tettek mezejére!

Június - ha júniusban születtél, szerencsés vagy mindazért a nőiességért, amellyel megáldott téged a sors. Természeted, és a jelenség, ami vagy, mindenki szívét meghódítja.

Július - júliusiként azokban a pillanatokban leszel mindig szerencsés, amikor lépni és cselekedni kell. Ilyenkor a sors, értékelvén jó szándékod, bátorságod és kitartásod, melléd áll.

Augusztus - augusztusban születtél? Akkor azért vagy szerencsés, mert a legnagyobb válság közepette is képes vagy saját lelked meggyógyítani, és meglátni a felhők mögül kikacsintó napot.

Szeptember - szeptemberi születésnapod abban a szerencsében részesít, hogy éber vagy, és képes vagy idejében felismerni minden veszélyes vagy rosszra vezető helyzetet.

Október - októberiként nagy szerencséd, hogy nyugodt és érzelmileg kiegyensúlyozott emberként éled az életed. Ugyan mindig jönnek megpróbáltatások, te hamar újra rálelsz a saját lelki egyensúlyodra.

November - novemberi születésű vagy? Születésed hava sikereket ígér neked az élet minden területén, ami igazán nagy szerencse, hiszen a szívügyektől a karrierig a happy end beléd van kódolva.

December - decemberben születtél? Szerencsés vagy, mert olyan bölcsesség birtokában vagy, ami kivételessé tesz. Életszemléleted a nagy átlagtól eltér. Érdemes a gondolataidat másokkal is megosztani.

Femina.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!