Mutatjuk mit kell tenni érte!

A Lidl névvel ezentúl nem csak a boltokban, hanem a villanyszámlán is találkozhatunk ugyanis belép az áramszolgáltatás piacára is, már hírül is adta a  European Supermarket Magazine.

A magyar együttműködő az EON lesz. A Lidl-Strom néven futó szolgáltatás július 3-án indult. Miért örülhetünk ennek? Mivel a Lidl Strom csakis és kizárólag tiszta forrásból származó elektromos energiát fog Magyarországon értékesíteni ráadásul a magyar árérzékeny fogyasztók számára, hogy olcsóbban fogják adni az áramot, mint  a magyar áramszolgáltatók! Sokaknak biztosan érdemes lesz váltani! Emellett hitetlen, hogy 2019. január 31-ég garanciát vállalnak tarifáikra és végül, de nem utolsósorban minden új ügyfelüknek 10 eurós vásárlási utalványt adnak.

A Lidl Strom azt nyilatkozta, hogy azért választották az EON-t magyar szakmai partnerüknek, mert bennük egy megbízható társra leltek a szolgáltatásban.A Lidl-Strom mindenkinek lehetővé teszi, hogy tegyen valamit a környezet védelme érdekében.Ezzel az újdonsággal a “fenntartható gazdálkodást folytató” vállalat imázsát akarja erősíteni a Lidl.

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!