Egy olcsó megoldással melegen tarthatjuk lábainkat is a hidegben!

Van, akinek szeptembertől, májusig gyakorlatilag szinte egyfolytában jéghidegek a végtagjai. Nem segít a helyzeten az sem, ha két zoknit húz magára. Ennek elsősorban vérkeringési probléma lehet az oka, de az is lehet, hogy csak szimplán fázósabbak ezek az emberek. Az alábbi trükk nagy segítségükre lehet a fázósaknak.

talpbetet

 

A téli időszakban vigyázzunk arra, hogy lábaink mindig melegben legyenek, ellenkező esetben a vesék, és a húgyutak egészségét is kockáztatjuk. Ha kültéri munkahelyen, vagy nagyon hideg benti hőmérsékletben dolgozunk, figyeljünk arra, hogy lábaink mindig legyenek melegben.

Az alábbi módszer segítségével az optimális hőmérsékletet biztosíthatjuk a lábaink számára a nagy hidegekben is. Csupán annyit kell tennünk, hogy az autóban használatos fényes napellenző fóliából kivágunk egy talpbetétet, és azt tesszük a cipőnkbe. Ez, az anyag pozitív tulajdonságainak köszönhetően védi a lábat a hidegtől, és közben a cipőben megtartja az optimális hőmérsékletet.

Készítsük el!

Szükségünk lesz egy téli cipőre, egy napellenzőre, egy markerre, egy ollóra.

Mit kell tenni?

  • terítsük le a földre a napellenzőt, álljunk rá, és kérjünk meg valakit, hogy a markerrel rajzolja körbe a lábunk. Majd vágjuk ki a két talpbetétet, és tegyük bele a cipőnkbe.

Ilyen egyszerű a dolog, mindössze ennyit kell tennünk annak érdekében, hogy ne fagyjon meg télen a lábunk.

 

Forrás: twice.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!