Újabb havazás közelít felénk!

Ma délután többórás sokfelé napsütésre lehet számítani, de pár nap múlva megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.

Hétfőn délelőtt erősen megnövekszik a felhőzet, nyugat felől egyre többfelé várható eső, havas eső, később kiadósabb havazás is. A reggeli órákban kissebb fagyra számíthatunk, délután 1-6 fok lesz.

Kedden sok felé havazással, havas esővel, a Tiszántúlon esővel folytatódik a hét. A magasabban fekvő helyeken10 cm körüli friss hó hullhat. Az északkeleti szél megélénkül, reggel 0, délután +1, +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán folytatódik a csapadékos időjárás: a Tiszántúlon folyékony halmazállapot valószínű, míg máshol továbbra is hullhat a hó, havas eső. Erős lesz az északnyugati szél, a hőmérséklet 0-5 fok körül alakul délután.

Csütörtökön nyugat felől jelentősen csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A reggeli -5, 0 fokról +1, +7 fok közé enyhül a levegő. Pénteken azonban újra erősen megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban már csak elvétve fordulhat elő. +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!