Félelmetes jóslatai vannak idénre!

Az elkövetkező időszakra, félelmetes jóslatai vannak a rég halott (vagy halottnak gondolt) orvosnak és ha beválik amit jósolt nem nézünk szép világ elé!

Bár 2018 a világ nagy részén örömben indult nem sok jóval kecsegtet mivel, Nostradamus jóslatai finoman szólva is aggasztóak erre az évre.

A 16. századi orvos neve ma már leginkább próféciáiról ismert, homályos jóslatait nem egyszerű megfejteni, és megoszlanak a vélemények, hogy melyik mennyire teljesült be. De abban elég nagy az egyetértés, megjövendölte többek közt a Holdra szállást, a francia forradalmat, de még a két világháborút is.

Éppen ezért dermesztő, hogy a nostradamusi jóslatok értelmezői közül többen azt állítják: a látnok az idei évre, pontosabban 2017-2020 közzéteszi a 3. világháború kitörését, mely Oroszország és az USA összecsapása lesz. Ha ez az esemény még nem lenne elég, akkor nem kímélünk, van még tovább is... Állítólag tovább gyűrűzik a terrorizmus, egyre súlyosabb károkat okoz a globális felmelegedés, de még arra is számíthatunk, hogy idén a földönkívüliek fognak megszállni bennünket.
 

Ha ennek akár csak a negyede is igaz, akkor kemény évnek nézünk elébe. És talán majd abban reménykedhetünk, hogy a földönkívüliek  legalább a világháborút elfojtják majd...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!