Szerinted is kellenek az ilyen rendőrök?

Sajnos olyan világban élünk ahol a rendőröknek egyre több dolguk van, már az Egyesült Államokban mindennaposak a komoly bűncselekmények a rendőri túlkapások és a járőrök hadászatból ismert fegyvereket tartanak a rendőrautókban.

Valahol egy szebb világban, nem dílerek és fegyverkereskedő, nem tolvajol és gyilkosok üldözése lenne a rendőrök feladata. Ebből a szebb világból kaptunk egy kis ízelítőt ugyan csak az Egyesült Államokból:

A montebelloi rendőrség kapott egy telefonhívást, miszerint a közeli bankból, a telefonáló pedig arra panaszkodik, hogy nem tudnak kirakni egy 92 éves férfit, aki a lejárt kaliforniai személyigazolványával szeretne pénzt felvenni. A hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy az ügyfél hozzájusson ilyen esetben saját tulajdonához.

Robert Josett járőr megérkezett a bankba.Rögtön látta, hogy az idős férfi rendkívül zaklatott, az alkalmazott pedig teljesen tanácstalan. Az ügy nagy felfordulást okozott a bankban, a bácsi pedig egyáltalán nem értette, miért nem juthat hozzá a saját pénzéhez.

Ekkor a tiszt, ahelyett, hogy szimplán kikísérte és az utcán hagyta volna, elvitte a DMV-hez és segített neki az igazolványa meghosszabbításában. Még zárás előtt visszaértek, és a bácsi hozzájuthatott a pénzéhez.

OSZD MEG HA TE IS OLYAN VILÁGOT SZERETNÉL AHOL CSAK ENNYI DOLGA VAN A RENDŐRÖKNEK!

Earlier today, officers responded to the Bank of America in Montebello regarding a patron who was causing a disturbance....

Közzétette: Montebello Police Department – 2017. szeptember 22.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!