Az életbiztosító cég, félrevezető reklámmal csapta be ügyfeleit!

 

Biztosan találkozott már azzal a reklámmal a délelőtti műsorsávban amiben Szilágyi János az ismert és főként az idősek körében közkedvelt riporter és műsorvezető, arról mesélt kedélyesen, hogy az egyik biztosító milyen kedvező életbiztosítást kínál, orvosi vizsgálat nélkül. Napi pár forintért már tudjuk fedezni az akár egy millió forintos temetési költségünket, ezzel tehermentesítve a családunkat. Meglepő is volt, hogy tényleg milyen kevés összegért mennyi biztosítási összeghez juthatunk hozzá, arról nem is beszélve, hogy miből volt pénze a biztosítónak ilyen tömérdek reklámra, ilyen feltételű biztosítás mellett.

Ki is derült a turpisság, a Gazdasági és Versenyhivatal 63 millió forintra büntette a hirdető céget, mivel Szilágyi János arcával mivel azt próbálta sugallni, hogy napi 100 forintért (ahogy a reklámban említik egy kávé áráért) már elérhetjük azt, hogy a családunknak ne kerüljön egy fillérbe sem a temetésünk. Ez sajnos nem igaz ugyanis ezen összegért mindössze 50.000 forintot kaphat a biztosítótól és nem azt az egy millió forintot amiről a reklámban Szilágyi Úr beszélt.

Az ügyben a Szilágyi János nem kívánt nyilatkozni...

Felhívjuk figyelmét, hogy mindig körültekintően kössön bármilyen szerződést és ha szükségét érzi kérjen egy harmadik féltől segítséget!

Az ominózus reklám:

Forrás: BORS.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!