Ilyet televízióba engedni mindennek a legalja!

Itt ülök a gép előtt és nem találok szavakat arra amit tegnap este végigszenvedtem az RTL Klub szórakoztatónak tartott tehetségkutatója alatt. A tehetségek keresése úgy tűnik háttérbe vonult és jön a bulvár, a dráma és az alpáriság amit az intelligencia hiánya szül, de kezdjük az elején.

Egyszerűen nem értettem, hogy mi történik, arra vár az ember, hogy egy üde könnyed, zenei műsort kap néhány vicces beszólással és olyan emberrel aki úgy gondolja, hogy tud énekelni. E helyett a próbálkozók ócsárolása leszólása és leégetése volt a cél. E mellett a botránykeltésen volt a hangsúly!

Mára már sóvárogva gondolok vissza arra mikor anno a Megasztárban Presszer Gábor, Pély Barna, Soma és a többiek értékeltek a produkciókat. Volt is ott is cikizés és szarva  letörése, de ehhez képest olyan intelligens módon ami tankönyvbe illene. Ám itt nem engedtek senkit kibontakozni, legyen az jó vagy rossz, a zsűriről magáról szólt a produkció nem pedig a tehetségekről.

 

Nem tudom, hogy másnak feltűntek e ezek, de emellett én már nem tudok elmenni, sajnos ez már rég nem a tehetségek felkarolásáról szól, hanem a bulvárra és botrányra éhes emberek kiszolgálásáról. Azért valljuk be azért teszik ezt mert erre van igény...

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!