Ezt sosem fogják kiheverni

Borzasztó dolgot tett édesanyjuk halála előtt Vilmos és Harry herceg, amit sosem bocsátanak meg maguknak.

 

Diana hercegnő halálának évfordulójára dokumentumfilmet forgattak. Ebben vallja be Vilmos és Harry herceg: édesanyjuk felhívta őket Párizsból, a végzetes autóbaleset előtt.

A két herceg éppen unokatestvérével játszott Balmoralban, amikor csörgött a telefon.

'Harry és én is csak igyekeztünk minél hamarabb lerázni, hogy végre visszamehessünk játszani. Csak gyorsan odavetettem neki, hogy majd látjuk egymást később. Ha tudtam volna, mi fog történni, akkor biztos nem lettem volna ennyire fásult, nemtörődöm. Ez a beszélgetés nagyon mélyen az agyamba vésődött' - vallotta be a kamerák előtt Vilmos herceg.

'Párizsból hívott minket. Nem emlékszem a beszélgetésünk minden egyes percére, nem tudom pontosan mit is mondtam, de azt tudom, hogy egész életemben bánni fogom, amiért csak ilyen rövid volt a telefonhívás. Hihetetlenül nehéz. És ezzel kell együtt élnem' - tette hozzá Harry herceg.

'Nem tudtam, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy az édesanyámmal beszélhettem. Ha a leghalványabb sejtésem is lett volna, hogy aznap este édesanyám meghal, biztos másképpen beszéltem volna vele.'

Vilmos 15, Harry pedig 12 éves volt, amikor Diana hercegnő meghalt. A temetésen nem sírhattak, Harry több interjúban is elmondta, kegyetlenség volt azt kérni tőlük, hogy kamerák kereszttüzében végig kísérjék a koporsót. 

'Először a temetésen sírtam a szigeten, azóta talán még egyszer. Rengeteg gyász van még bennem, aminek ki kell törnie' - fogalmazott Harry.

'Nehéz és az is marad. Nincs olyan nap, hogy Vilmos és én ne kívánnánk, bárcsak itt lehetne velünk. Elképzeljük, milyen anya lenne, milyen lenne a nyilvános szereplésekkor és miket csinálna másként.'

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!