Gyilkos kór győzte le a magyar szépséget!

Koller Katalin kapta 2007-es Miss Hungary szépségversenyen a koronát. majdnem 10 évvel később  rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Orvosai az első perctől gyógyíthatatlannak bélyegezték róla, ám ő sosem adta fel de sajnos legyőzte a gyilkos kór. Halálhírét férje jelentette be közösségi oldalán.

így emlékezett vissza szépségkirálynő. 'Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez' - mesélte akkor a Borsnak.

Nem sokkal később kiderült, rosszindulatú daganata van. Munka közben érte a telefon. Nem tört össze, tudta, hogy a mellrák gyógyítható.

'Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám' - mesélte a volt szépségkirálynő, aki édesanyjával együtt kérdezte meg az orvost, mit tehet a gyógyulás érdekében.

'Az egyik orvos ingerülten közölte velünk, hogy nincs szó semmilyen gyógyulásról, csak kergetik a daganatot, és törődjek bele az elkerülhetetlenbe. De én eldöntöttem, hogy nem hallgatok rá, és hogy legyőzöm a kórt.'

Koller Katalin fél évig hetente járt kemoterápiára, összesen 27 adagot kapott. Utolsó három CT-vizsgálata már negatív lett, sajnos végül mégis a kór győzött.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!