A rendőrség figyelmeztet!

Ha nyilvános helyen ilyet látsz azonnal tűnj el onnan!

Nyilvános helyen, mikor elmegyünk edzeni, vagy ruhavásárlásnál a próbafülkében, természetesen gyakran megnézi magát a tükörben, ám nagyon nem mindegy, hogy ilyen esetben csak mi nézzük magunkat, vagy mások is figyelik,  pásztázzák-e testünk minden részletét a másik oldalról… Nagyon oda kell figyelni!

Az ilyen köznyelveben csak kukkolásnak nevezett tevékenység természetesen bűncselekmény, ezért egy rendőrtiszt kampányt indított: van egy egyszerű trükk ezzel szeretne segíteni a hölgyeknek, nehogy valaki áldozattá váljon és esetleg magát az interneten kéretlen képeken találná meg. Tapasztalatai alapján főként öltözőkben, hotelekben, wc-ben helyeznek el a trükkös tükröt amely elölről nézve tükör, de a másik oldalon teljesen áttetsző.

Ezzel a módszerrel Te is ellenőrizheted, hogy szó szerint mivel is állsz szemben. Tükör, vagy üveg?

A praktika lényege:

Érintsd a körmöd a tükörhöz, és vizsgáld meg hogyan tükröződik. Ha a körmöd és a tükörkép között van egy picike rés, akkor az egy valódi tükör, semmi aggodalomra nincs okod, de ha a körmöd és tükörképe közvetlenül érinti egymást, akkor az nem egy valódi tükör lesz, hanem egy dupla üveg. Jobb megelőzni a gondot, még ha az nem is leselkedő üveg.

Juttasd el női ismerőseidnek, ha nem örülnél neki, ha ilyen felvételek keringenének rólad a neten, gondolj másokra is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!