Több helyen pánik alakult ki!

Egy amerikai kisváros környékén rejtélyes tárgy zuhant a földre. Az USA légiereje közleményt adott ki, hogy ez csupán egy meteorológia ballon volt, de ezt kevesen hitték el. 70 éve történt a Roswelli eset.

Az UFÓ-hívők Mekkája lett a kis amerikai település, ugyanis a légierő bejelentését megelőző napon már a helyi újság címoldalon, hozott cikke szerint a hadsereg egy farm közelében, lezuhant csészealj roncsát találta meg! Meg is indult minden idők legellentmondásosabb története.

Újságcikk az esetről

1940 júliusában egy munkás különös roncsokat talált nagy területen szétszóródva. Ő ekkor már biztos volt benne, hogy UFO roncsot talált. Értesítette a helyi seriffet aki látva a roncsokat azonnal értesítette a helyi légibázist ahonnan kiérkező hírszerzési tiszt megvizsgálta a roncsokat. Meglepődve tapasztalták, hogy a roncsok darabjai különösen könnyűek és lényegében törhetetlenek. Egy darabot haza is vitt fiának.

Ezek után a hadsereg lezárta a helyszínt, többen látták, hogy fekete zsákokba pakolnak valamit a baleset helyszínén és elszállították a ronccsal együtt. Mivel szájról szájra terjedtek a hírek kénytelen voltak egy közleményben tájékoztatni a lakosságot, hogy egy repülő korongot találtak. Ám valami miatt másnap ezt a közlemény megváltoztatták és állításuk szerint mindössze egy meteorológiai ballon ért földet amit prezentáltak is...

Az állítólagos lezuhant ballont mutatják be az újságíróknak

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!