Itt vannak a legújabb hírek Galambos Lajosról

Volt már vidámabb születésnapja is Galambos Lajosnak. A 62 éves mulatós sztár a gyermekei körében ünnepelt szerdán, de más volt a mostani köszöntése, mint a korábbiak.
Bizony nem ez volt a legvidámabb születésnapja Galambos Lajosnak. A mulatós sztár 62. születésnapját ünnepelte gyermekei körében szerdán, de ez a köszöntés most más volt mint az eddigiek.

Az általában vidám és viccelődő trombitás most megtörten és csendesen válaszolgatott a kérdésekre. A bíróság másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte az áramlopási ügye miatt. De van ami miatt jobban kell aggódnia, az pedig az egészségi állapota.

– A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van – kesergett lapunknak Lajcsi. – Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.

A trombitásra egyre többször törnek rá fulladásos rohamok. Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

Ekkor még nem tudták megállapítani, hogy miért fullad 

– Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat.

 

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!