Gátlástalanul propagandát farag a veronai buszbalesetből!

 

A múlt héten történt veronai busztragédia 16 áldozatot követelt. A mai napon nemzeti gyásznap van országunkban. Mindannyian együttérzünk az áldozatok családtagjaival. Arról már írtunk korábban, hogyan és milyen formában tud segíteni a családoknak.

 

Viszont ebben a gyászban úgy látszik Balog Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere nem osztozik, mivel még ebben is látja a propaganda lehetőségét. Balogh lelkészúr éppen sajtótájékoztatót tartott arról, hogy a Magyar kormány milyen erőfeszítéseket és intézkedéseket tesz a busz balesettel kapcsolatban, de természetesen egy kis önfényezésre is jutott idő:

“Szeretném a főigazgató úrnak külön is megköszönni a munkáját, Csató Gábor néhány napja vette át a szervezetnek a vezetését (Országos Mentőszolgálatot – szerk.), úgyhogy ez valóban egy tűzkeresztség volt, ha lehet ilyet mondani.”

Nem  tudjuk, hogy milyen szerek hatása alatt mondhat egy miniszter ilyet, de az lenne a jobbik, mint ha az derülne ki, hogy ezeket tiszta fejjel így is gondolja...

A sajtótájékoztatóról készült videó felvételt itt találja megtekinthető:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!