Minden álomnak van valamilyen jelentése, ha nem is mindig értjük meg azt. Az álmainknak sok esetben fontos jelentőségük lehet, amelyet nem mindenki ért meg. Minden éjjel álmodunk, még akkor is, ha nem emlékszünk rá, az álmainkat a tudatalattink befolyásolja, ebből kifolyólag minden álomnak van valamilyen jelentése, ha nem is mindig értjük meg azt.

Vannak olyan kutatók, akik azon elmélkednek, hogyan nyilvánul meg a kapcsolatunk a már elhunyt szeretteinkkel, amikor álmainkban találkozunk velük. Az elhunytak nem vesznek teljesen búcsút tőlünk, hanem új módokon próbálnak velünk kapcsolatba lépni, leggyakrabban álmainkban.

Amikor tudat alatti állapotba lépünk, az elhunyt szeretteink próbálhatnak üzeneteket hozni, tanácsokkal ellátni, vagy csak egyszerűen közelebb hozni magukhoz bennünket. A kedves személy elvesztése fokozott figyelmet szül a körülöttünk zajló dolgokra, és gyakran az álmainkat is értelmeznünk kell. Egy elmélet szerint a szeretteink nem hagynak el bennünket végleg, hanem igyekeznek velünk kommunikálni, különösen az álmaink révén.

Tehát, ha rendszeresen álmodunk elhunyt szeretteinkkel, nincs ok aggodalomra, inkább gondoljunk arra, hogy valamilyen módon közel vannak hozzánk.

 

 

 Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!