2023. 08. 02
A magas vérnyomás számos egészségügyi probléma kiváltója lehet, és sajnos egyre több ember küzd vele. Tudjuk meg, hogy életkorunk függvényében mi az a vérnyomási érték, ami a normális határokon belül van.

2023. 11. 03
A konyha az egyik olyan hely a lakásban, amelyet a leggyakrabban használunk, ezért oda kell figyelni a tisztaságára! Mi hoztunk egy pár olcsó megoldást. A hétvége általában takarítással indul. Felébredünk, megreggelizünk, bekapcsoljuk a tv-t tartunk egy 20 perces szünetet, aztán nekikezdünk.Kitakarítjuk a szobákat, fürdőszobát, porszívózunk, letöröljük a port, aztán nekikezdünk a legnehezebb résznek a konyhának.A konyha az egyik olyan hely a lakásban, amelyet a leggyakrabban használunk, ezért oda kell figyelni a tisztaságára!

2023. 08. 16
A kávé kiválóan használható a szépségápolásban is, mivel tele van antioxidánsokkal és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Íme néhány ötlet, hogyan használhatod a kávét otthoni szépségápolásban:

2023. 08. 20
Elhunyt édesapám emlékéért körbeutazom a helyeket ahol járt és újrafotózom a képeit.

2022. 09. 16
A szakértők megvizsgálták, hogy a szegény emberek milyen gyakori hibákat követtek el, aminek következtében állandóan pénzhiányban szenvedtek. Az általuk elvégzett kutatásban nem szerepeltek olyanok, akik jelentős vagyont örököltek, csak olyan embereket vizsgáltak, akik megdolgoztak a pénzükért. A Brown University nemrég egy átfogó tanulmányt készített az emberek pénzügyi viselkedésével, életével kapcsolatosan. Az információk begyűjtése és feldolgozása 5 évbe telt. Összesen 50 ezer családot, tehát megközelítőleg 150 ezer ember pénzkezelési szokásait figyelték, kutatták.

2023. 05. 10
Gondolnád, hogy már több, mint száz éves?