2020. 04. 28
Ha a demencia legelső jeléről van szó, az ember először a feledékenységre gondol. Vannak azonban sokkal finomabb jelek is, amelyek egy közelgő leépülésre utalhatnak. A demencia nem egyik napról a másikra jelenik meg, hanem lassan, alattomosan érkezik. Még mielőtt a tipikus memóriaromlás és a személyiségváltozások bekövetkeznének, öt tünet már előre jelezheti a betegséget. Ha ezeket időben felismerjük, akkor megelőző intézkedéseket tehetünk, és segíthetünk az érintett családtagon vagy saját magunkon, hogy a szellemi leépülést távol tartsuk.

2020. 04. 28
A legtöbb háztartásban megtalálható a szódabikarbóna, azonban sokkal kevesebb területen alkalmazzuk, mint amennyi pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Nézzük, mire használhatjuk a fogfehérítésen és általános tisztítószeren túl.

2020. 04. 28
A testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik. Több mint kilencven mellékhatása ismert! Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Ám vannak olyanok is, akiket megdöbbentenek ezek a cikkek, és csúsztatásokról beszélnek. Mi az igazság?

2022. 05. 27
A szervezetünk mindig tudatja velünk, ha valami nincs rendben.

2020. 04. 19
Boldogságot, szerencsét, szerelmet és pénzt hoz nekik ez az időszak!

2022. 06. 09
Tökéletes lesz az emésztésed, ha ezt betartod!

2022. 06. 09
A stresszel teli életmódnak, az ülő munkának, a környezetszennyezésnek, a rengeteg gyógyszer és egyéb vegyi anyagnak köszönhetően egyre gyakoribbak az emésztőrendszeri problémák, felborul az ember és a mikroorganizmusok természetes és mindkét fél számára hasznos életközössége.

2020. 04. 10
Vajon neked is hatalmasat változik az életed?

2022. 06. 09
Különösen ajánlott csontritkulással és törékenyebb csontokkal rendelkező személyek esetében.

2020. 04. 06
A katonaságnál mindenkinek meg kell tanulni, hogy bármilyen helyzetben el tudjon aludni, ha lehetőség adódik rá. Pár perc pihenés is sokat jelent a komoly fizikai terheléseknél - főleg ha nincs lehetőség a normális alvásra.