Illeszd össze a felfelé fordított kezeidet úgy, hogy az ujjak egy vonalban legyenek. Most nézd meg a pirossal jelölt vonalat.

A BAL KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

Nagy harcos vagy, különösen akkor, ha a szerelemről van szó. Kiállsz önmagadért, de csak akkor, ha utána valószínűleg megkapod cserébe a megérdemelt jutalmad. De tudsz agresszív is lenni, ha valamely tulajdonoda veszély fenyegeti. És bizony képes vagy átgázolni bárkin s bármin, hogy elérd a célodat. Könyörögni nem könyörögsz semmiért és senkinek, ugyanakkor szerencsés vagy, mert szépséged sokakat megbabonáz.

 A JOBB KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

A lelked öreg, ezért keresed folyamatosan az idősebbek társaságát. És a szerelemben is szereted az évtizedes korkülönbséget, szinte csak így tudod elképzelni az életed. Ugyanakkor lázadó is vagy, nem szereted az átlagos dolgokat, szeretsz eltérni tőlük. Akik közel állnak hozzád, azokért a tűzbe mész. Nagyon jó szerető és szerelem vagy. Szabadon élsz, és hidegen hagy mások véleménye.

A VONALAK TÖKÉLETESEN PASSZOLNAK EGYMÁSHOZ

Te azon emberek egyike vagy, akinek a legnagyobb és legtisztább szíve van. Olyan kedves és előzékeny a természeted, hogy sok embernek te magad adod vissza a hitet, létezik még az emberi jóság. Hamar észreveszed, hol van rád szükség és önzetlenül segítesz, ahol csak kell.

Talán ennek is köszönhetően nagyon sokan fordulnak hozzád, ha segítségre van szükségük. A szerelemben mindened odaadod a partnerednek, a hirtelen változásoktól azonban rettegsz. Ha nem tudsz előre felkészülni valamire, akkor akár pánikba is esel. De nyugi, ha megtanulsz alkalmazkodni, csodás dolgok várnak rád az életben!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!