Egészségtelen a népszerű ruhadarab!

A nők által kedvelt ruhák közül nincs olyan megosztó ruhadarab mint a tanga. A nők egy része alig várja már, hogy kimenjen a divatból: ők szexinek de kényelmetlennek tartják. Mások szerint a legkényelmesebb viselet, de vannak, akik akkor sem húznák magukra, ha az életük múlna rajta. Nos, a falatnyi bugyi esztétkai mibenléte ízlés dolga, ám az, hogy egészségileg mit okozhat, ha ezt részesíted előnyben, azok tények. 


Bár kevés olyan női popó van, amelyen valóban jól mutatna a tanga, jó néhány éve boldog-boldogtalan viseli, abban a hitben, hogy így vonzóbb és kívánatosabb lesz a hátsója. Nos, az nem lesz, viszont nem kis kockázatot rejt a fenékbe bevágó szűk alsónemű viselése.

A szakemberek véleménye szerint egyenes egyértelmű átjárhatóságot biztosít a végbél és hüvely között, azaz utat ad a kólibaktériumnak, ami különféle betegségeket képes okozni, például gasztroenteritiszt, húgyúti fertőzéseket és meningitiszt. A szoros, falatnyi fehérnemű, szabása miatt, folyamatosan elmozdul a nap folyamán a végbélnyílás, a hüvely és a húgycső között, így a bélben normálisan előforduló E. Coli baktérium kerülhet a bugyi hátsó részére, innen pedig egyenes út egy fertőzés. 

Tehát a nőgyógyászok és más hozzáértők azt javasolják, jobban tesszük, ha a hálószobában viseljük a tangát (és nem alváshoz), napközben pedig jól szellőző, pamutból készült alsóneműt javasolnak, amelyekből szintén számos nagyon vonzó fazon létezik. Ha azonban mindenképpen a tangára esik a választás, az soha se műszálból készült legyen. A műszálas anyag miatti izzadás melegágya a betegségeknek.

Tanga: pro és kontra


A tangakérdés kapcsán megkérdeztek néhány nőt, hogy viseli-e ezt a ruhadarabot. megdöbbenésünkre a 113,5 kilós Juditot egyáltalán nem zavarja, hogy bevág a fenekébe az alsóneműje. Szerinte ez a legkényelmesebb fehérnemű.

Testvére, Eszter azonban soha nem venne fel tangát: 'Olyan olcsó és közönséges kinézetű, és még csak nem is szexi' - vélekedik.

Virág a tökéletes alakjával egyértelműen a tangát választja, bár ő bevallja, az utóbbi években gyakran volt húgyúti fertőzése, és hozzátette, még soha nem hallott arról, hogy a tangaviselés egészségtelen lenne, Mariann pedig, aki szintén tangapárti, még soha nem betegedett meg divatkövetése miatt.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!