Amikkel a férfiak az őrületbe kergetnek minden nőt!

 

Lássuk be kedves nőtársaim, a férfiak sokszor elviselhetetlen, tovább megyek gusztustalanok! De kivétel nélkül mind! Nem is rovom fel ezt nekik hibának mert a férfiak ilyenek. Viszont tegyek a szívére a kezét minden nő és mondja azt, hogy az a pasi aki nem ilyen azt nem vesszük férfi számba, mert azok már lányok!

 

Na de mik is ezek a dolgok:

1. Lustaság, a legtöbb férfi imád semmittevéssel foglalkozni, még akkor is de csöpög a csap vagy éppen áll a mosatlan a mosogatóban, nyugodj meg téged vár az!

2. Bármennyire is titkolják, ha egy férfi egy kis időre egyedül marad a lakásban szinte azonnal előkerülnek azok az oldalak és pontosan azt csinálja magával!

3. Amint nem látja, vagy azt hiszi h nem látja senki rögtön elengedi magát, és máris 3 napig hord egy alsót, böfög vagy nem mos kezet wc használat után.

4. Muszáj lecsekkolnia az összes kolléga nő bikinis fotóit az instán vagy a volt nők bejegyzéseit a facebookon, persze csak ha nem látod!

5. Minden férfi imádja nézni magát a tükörben még ha 120 kiló akkor és és valahogyan mindig elégedettek a látvánnyal!

6. Előszeretettel vannak egyedül amikor végre játszhatnak a konzoljukkal vagy az autós lapokat a helyett hogy veletek töltenék az időt.

7. Imádnak egészségtelen ételeken enni, egyszerűbb egy gyorsétteremben enni mint főzni!

8. Mikor a hűtőből mindenbe beleesznek beleisznak, de sem egy poharat nem egy evőeszközt nem látni náluk!

9. Mikor gy vesznek neked valami ajándékot, hogy az valójában maguknak ajándék!

10. Mikor letagadják, hogy hallgatnak olyan 'nyálas' zenét mint Te!

11. Mindent tudni akarnak a világ minden részéről és ezt a tudást meg is akarják veled osztani, de téged egyáltalán nem érdekel!

12. Végül a kedvencem, mikor nem törődve a rendel a zoknit a nappaliban a sörös dobozt az asztalon a wc papír gurigát a tartón hagyják!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!